top of page

Priveles / Portfolio begeleiding

 

Hoe ver ga jij in je fotografie? Jørgen is een professionele beelddenker en leert je verhalen, gebeurtenissen en ideeën te visualiseren. Samen onderzoeken we vooral jou inspiratie en motivatie!

Methodologie

D.m.v. gerichte opdrachten die ik (uiteraard in goed overleg) aan je geef, werken we aan jouw portfolio, waarin ik je geduldig doch stevig begeleid. Zie me als een toekomstige opdrachtgever. De eerste les inventariseren we jouw wensen. Daarna geen voorgekauwde lesjes, maar inspiratie, drive en motivatie. Wat wil jíj? Je techniek wordt zo vanuit de praktijk bijgeschaafd! Over kijken, cameratechniek en lichtgebruik! We bespreken het werk bij jou thuis en werken op jouw locatie(s). Analoog of digitaal? Nog niet de juiste apparatuur? Les en advies op maat!

Ervaring

Klassiek geschoold op de Fotovakschool en een vervolgstudie aan het International College of Photographic Arts in Frankrijk. Vanaf 1990 ben ik al als fotografiedocent werkzaam en heb al duizenden cursisten kunnen inspireren en begeleiden. Velen hebben zo de weg naar blijvende professionaliteit gevonden.

Tarief: 45€ per uur

Tarief voor 5 lesuren : 200€

Tarief voor 10 lesuren : 400€

Tarieven ex btw en evt. reiskosten.

Jørgen's achtergrond

Al 37 jaar werkzaam als professioneel fotograaf. Opdrachten (gebruik je gekste fantasie maar), anecdotes en verhalen zijn echt teveel om op te noemen... Ik ben in heel Europa geweest en ik ben gespecialiseerd in mensen (model, portret, studiowerk) en (reis)reportages.

Neem gerust contact op!

bottom of page