top of page

Ø

Zoals ieder kind is hij ooit begonnen met tekenen en schilderen en op latere leeftijd graffiti en zeefdrukken. Sinds 1984 is zijn discipline: fotografie, met hoofdzakelijk portretten en (reis) reportages. Van 1993 t/m 2003 werkte hij met analoge z/w fotografie aan zijn “Neo-Noir” kunst-collectie van klassieke naakten en na 2004 met andere kunstenaars kort of langer samen in vele kunst projecten. 

Creativity, Love & Adventure...

 

Jørgen M. Snoep (1963) is zijn hele werkzame leven een professionele beelddenker en heeft met zijn fotografie en kunst gewerkt in meerdere perioden. Hij volgde in Nederland en Frankrijk opleidingen in fotografie, kunst en educatie. Verhalen, gebeurtenissen en denkbeelden weet hij (in opdracht) als geen ander te visualiseren. 

Hede ten dage heeft het digitale voor hem nog maar weinig geheimen. Terugkijkend op zijn creativiteit en reis-avonturen begint zijn "Time-Line" steeds meer de rode draad in zijn werk te vormen. Het geheel maakt hem al 3,5 decennia tot een uiterst veelzijdig fotograaf, vakgedreven docent en interessant kunstenaar.

bottom of page