top of page

Ø

Investeren in je carriere?

DE eerste indruk op je (B.v. Linkedin) profiel is nog steeds je portretfoto. Het is belangrijk bij de selectie als nieuwe werknemer, maar ook voor je relaties, klanten en potentiële werkgevers. Om op te vallen heb je dus duidelijke, zakelijke én vooral professionele foto’s nodig. Het maakt de juiste indruk en maximaliseert het aantal mensen die je profiel bekijken.

 

Het is bewezen dat recruiters en bedrijven sneller een persoon met een professionele foto selecteren. Het trekt meer bezoekers en je kunt je eigen „image” creëren. Een aanrader is om je professionele foto’s te gebruiken op alle social media profielen. Hierdoor ben je beter herkenbaar voor je relaties.

 

Een goede foto maakt ook je CV een stuk professioneler. Bedrijven zien dat je tijd hebt gestoken in het maken van je foto en zullen jou en je CV een stuk serieuzer in behandeling nemen. „Jørgen, Photographic Art & Design”, biedt als geen ander professionele portret-fotografie, voor diegene die méér uit hun (Social media) profiel willen halen. Neem vrijblijvend contact op!

Vanaf prijzen voor zakelijk portret: *1 persoon €69,- p.p.  *2-6 personen €59,- p.p.  *7 – 12 personen €49,- p.p. Wat is er inbegrepen: *Tips en kledingadvies. *Foto sessie (± 15 min.) *Meerdere foto’s om uit te kiezen. (Direct na sessie) *Foto’s worden (pas later) bewerkt en basic geretoucheerd . *Digitale levering via we-transfer. (± 3 dgn) Extra’s/ meerprijs: *Evt. opbouw studio voor portretfoto’s op locatie. *Meerdere settings en kledingwissel. *Reis/tijd kosten per km. *Makeup door pro. visagiste. *Volledige retouche. *Pro. Prints.

Alvast wat tips. Deze fotograaf let natuurlijk op de techniek en het doel van de foto, maar zelf kun je al wat voorwerk verrichten. Het is belangrijk om je „juist" te kleden. Creatieve branches zullen bijvoorbeeld niet altijd naar de standaard zakelijke foto’s kijken, terwijl dit in bepaalde sectoren juist een must is. De juiste achtergrond, kleding én setting is erg belangrijk voor een zakelijke portretfoto.

 

Een nette blouse kan soms wat toegankelijker zijn dan een volledige maatpak! Denk na of je een das om wilt doen. Gebruik vooral een nieuwe foto zodat mensen niet onaangenaam verrast worden wanneer ze je „in het echt” zien en ververs je foto tijdig! En… houdt je kleding simpel: omdat je foto verkleint en vierkant wordt op bv. je Linkedin profiel, is het belangrijk dat de foto vooral je gezicht laat zien.

bottom of page