top of page

Investeren in je kunstcarriere? 

_Reproman_ ©www.Jorgen.nl 06-2016.jpg

Ø

DE eerste indruk op je website zijn foto's van je werk. Het is belangrijk voor je relaties, klanten en potentiële afnemers. Om op te vallen heb je dus duidelijke én vooral professionele foto’s nodig. Het maakt de juiste indruk en maximaliseert het aantal mensen die je werk bekijken. Het is bewezen dat kopers en verzamelaars sneller een persoon met een site met professionele foto's selecteren. Het trekt meer bezoekers en je kunt als kunstenaar je eigen „brand” creëren. 

 

Goede en kleurjuiste foto's maakt je site of publicaties een stuk professioneler. Bedrijven of klanten zien dat je tijd hebt gestoken in het maken van je goede foto's en zullen jou en je werk een stuk serieuzer nemen. „Jørgen, Photographic Art & Design”, biedt als geen ander professionele fotografie voor diegene die méér uit hun presentatie en werk willen halen. Neem vrijblijvend contact op!

Vanaf prijzen *1 werk €69,- per sessie.  *2-6 werken €59,- per werk/sessie *7 – 12 werken €49,- per werk/sessie. Wat is er inbegrepen: *Pro. advies *Opnamen in lichtneutrale setting *Foto’s worden (pas later) nabewerkt.* Na volledige betaling volgt digitale levering via wetransfer (± 3 dgn) voor evt. online publicatie. Extra’s/ meerprijs:  *Evt. opbouw studio voor foto’s op locatie *Reis/tijd kosten per km *Pro. Prints. Voorwaarden: Het gaat om niet ingelijst werk (Glas) met een max. afmeting van 100x100 cm. Voor ruimtelijke objecten is het maximum 50x50x50 cm. Grotere formaten op aanvraag.

bottom of page