top of page
Alle foto's en berichtjes
Het hele verhaal

Fotoshoot voor “Week van het openbaar onderwijs”.


Van 16 tot en met 20 maart 2015 was er weer de week van het Openbaar Onderwijs. Deze week is bedoeld om het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs positief onder de aandacht te brengen. Zo ook de 3 primair scholen in Ridderkerk. Kinderen schreven een verhaal over hun „happyplace”. Per school heeft een jury zich gebogen over alle verhalen die de kinderen geschreven hebben over de plek waar zij zich happy voelen. Per school wonnen drie kinderen een fotoshoot met een professionele fotograaf.

https://www.facebook.com/schoolweek Foto’s van Jorgen : Angela Maris, Maureen Ruiter e.a.

De Ridderkerkse Kunstenaar en fotograaf Jørgen M.Snoep heeft hiervoor op alle openbare Ridderkerkse basisscholen 19 kinderen voor dit project geportretteerd. Twee weken lang werd er binnen de Ridderkerkse onderwijswereld “de man met de ladder” gesignaleerd. Het resultaat van deze fotoshoots kon men tijdens de “Week van het Openbaar Onderwijs”, komen bekijken in een foto-tentoonstelling.

bottom of page