top of page
Alle foto's en berichtjes
Het hele verhaal

Expo: "Heads" in het Gemeentehuis van Ridderkerk...


Ridderkerk. De Ridderkerkse kunstenaar Jørgen M.Snoep is inmiddels een bekende verschijning in de regionale kunst, cultuur en onderwijswereld. Hij is al 30 jaar van vele markten thuis en het publiek kent hem van zijn kleurrijke schilderijen, maar ook van zijn spraakmakende kunst- en educatie projecten.

Maar Jørgen’s eerste liefde is en blijft de fotografie en heeft in al die jaren één vast thema: de mens in al zijn facetten. In verschillende presentaties toonde de expositie de fotografische visies van deze veelzijdige kunstenaar, in portretten, naakten, sociale reisreportages, opdrachten, digitaal werk en … zelf-portretten.

De tentoonstelling was van dinsdag 28 april tot vrijdag 22 mei 2015 te bezichtigen in de middenbeuk van het gemeentehuis van Ridderkerk. De opening van de tentoonstelling werd verricht door de wethouder van cultuur, Marten Japenga op vrijdagavond 1 mei 2015 om 19.00 uur.

bottom of page