top of page
Alle foto's en berichtjes
Het hele verhaal

Graffiti workshop voor locale burendag.

Flats Vlietplein vol Graffiti...

Ridderkerk. De afgelopen weken is er in het kader van Burendag 2016 en als activiteit van de brede school Drievliet, door meerdere kinderen hard gewerkt aan een kleurrijk Graffiti project. De kunstwerken zijn gemaakt i.s.m. de Ridderkerkse Kunstenaar Jørgen M.Snoep, die met zijn „faces” thema al menig bijzonder project realiseerde. Zaterdag 24 september 2016 zijn de werken onthuld tijdens de Burendag activiteiten op het Vlietplein.

De deelnemertjes Emma en Lucas, waren bij de onthulling aanwezig en schoven zelfs aan in de uitzending van RTV Ridderkerk. De kunstwerken met daarin de verborgen woorden: goede, buur, verre, vriend (maar die met wat fantasie, ook in een andere volgorde kunnen worden geplaatst) zijn de komende 2 weken nog te bewonderen in de portieken van de flats op het Vlietplein. Het project is mede mogelijk gemaakt door de bewoners van het Vlietplein, Woonvisie en de Brede School van Ridderkerk. (Foto's Rene Belder ©)